Holomega Antiox Plus 50 capsule
Descriere
Holomega Antiox Plus este o combinatie puternica de antioxidanti.
Substantele reactive cu oxigen sunt prezente in celule si au proprietati oxidante, jucand un rol fiziologic. Dar in exces, aceste substante provoaca leziuni grave ale celulelor, imbatranirea prematura a celulelor si incetinirea metabolismului. Antioxidantii sunt apararea naturala eficienta pentru combaterea acestor dezechilibre, dar in circumstante speciale de mediu sau fiziologice, acestia pot fi insuficienti pentru a face fata actiunii oxidative, rezultand radicali liberi de oxigen care provoaca daune extinse. Aceste situatii, numite stres oxidativ, pot fi atenuate, fie prin stimularea antioxidantilor naturali cu niste aminoacizi, de exemplu, fie cu un aport nutritional de antioxidanti.
Aceasta formulare contine un set dintre cei mai importanti antioxidanti, oferind un efect protector, pentru terapii de soc sau preventive, in multe situatii in care sistemul defensiv al substantelor oxigenate poate esua.
L-cisteina
Aminoacid care contine sulf si protejeaza ficatul, il detoxifica si ajuta la eliminarea metalelor grele. Face parte din glutation, un anti-radical liber foarte important, care este, de asemenea, prezent in aceasta formulare. Atat singur, cat si ca parte a glutationului, este un antioxidant puternic. De asemenea, face parte din enzima glutation peroxidaza.
Protejeaza mucoasa gastrica si elimina mucusul. Previne oxidarea colesterolului LDL ajutand la prevenirea tulburarilor cardiace. Imbunatateste functionarea sistemului imunitar. Ajuta la sanatatea parului, a unghiilor si a pielii.
Acai (Euterpe oleracea)
Acai sau palmierul Acai, este un palmier originar din nordul Americii de Sud, apreciat in special în Brazilia. Fructele sale violete sunt foarte bogate in nutrienti, precum proteine, carbohidrati si grasimi, fibre, vitamine si minerale. Dar faima sa se datoreaza altor constituenti, antioxidanti, a caror proportie si varietate il fac superior rodiei, vinului rosu, strugurilor sau afinelor. Acesti antioxidanti sunt polifenoli si alti compusi fenolici, flavonoide bogate in antocianidine, care dau fructului culoarea purpurie. De asemenea, contine steroli si acizi grasi omega. Actiunea sa antioxidanta previne actiunea negativa si distructiva a radicalilor liberi, care provoaca imbatranirea si deteriorarea celulara si metabolica, precum si chelarea anumitor metale toxice precum plumbul. Antioxidantii sunt, de asemenea, protectori impotriva radiatiilor si chimioprotectori.
Aceasta planta este folosita popular in scopuri precum pierderea in greutate, revigorarea sexuala, scaderea glucozei si colesterolului (contine steroizi), curatare, stimularea imunitatii, prevenirea imbatranirii, protector cardiac, antiinflamator, antistres si anxiolitic, promotor al somnului, vasotonic, vasoprotector si anemie. Antioxidantii sunt capabili sa produca multe actiuni pozitive in organism, avand in vedere rolul important pe care il joaca in conservarea celulelor si buna functionare a organismului.
Acidul alfa-lipoic
Coenzima multor reactii din organism, dintre care una este glicoliza, care este responsabila pentru conversia zaharului din sange in energie. Este solubil atat in apa, cat si in grasimi, astfel incat poate proteja impotriva daunelor radicalilor liberi atat in exteriorul, cat si in interiorul celulelor corpului. Acidul lipoic imbunatateste activitatea mitocondriilor, responsabile de respiratie si producerea de energie in celula. Are actiune protectoare asupra functiei hepatice, motiv pentru care este folosit in intoxicatiile cu medicamente, hepatita alcoolica, intoxicatiile provocate de otrava si la pacientii supusi radiatiilor. Pe langa faptul ca are propriile sale actiuni antioxidante, este si capabil sa regenereze vitamina C si vitamina E din formele lor oxidative.
Muschiul este principalul solicitant de glucoza din sange, iar acidul lipoic va ajuta muschiul sa-l absoarba in celula musculara, crescand in acelasi timp sinteza glicogenului. De asemenea, scade absorbtia de glucoza de catre celulele tesutului adipos. Rezultatul tuturor acestora este o crestere a productiei de energie si o scadere a acumularii de grasime in organism.
Este important in tratamentul neuropatiei diabetice. Este un imitator eficient al insulinei fara efecte secundare (hipoglicemiant).
Acceseaza creierul si protejeaza direct celulele, crescand nivelul de glutation, protejandu-l astfel de radicalii liberi. Este benefic in afectiunile creierului precum: Parkinson, Alzheimer si dementa senila, deoarece imbunatateste comunicarea intercelulara.
Este un propulsor natural al interferonului, o substanta produsa de celulele albe ale corpului pentru a combate infectiile, alergiile sau otravirile chimice. Este considerat ca un stimulent al sistemului imunitar, mai ales la pacientii imunosupresivi. Fiind un antioxidant cu spectru larg si stimulent al sistemului imunitar care ajuta la cresterea energiei si la mentinerea unei stari de sanatate generala la pacientii cu sindrom de oboseala cronica sau la sportivii cu antrenament de mare intensitate.
La nivel ocular: protejeaza si imbunatateste acuitatea vizuala la pacientii cu cataracta, deoarece stimuleaza productia de glutation.
La nivel cardiovascular: este, de asemenea, capabil sa reduca durerea, senzatia de arsura, iritatia, roseata, slabiciunea si crampele produse de neuropatia periferica.
Luarea acestui supliment poate fi indicata in special vegetarienilor (carnea este cea mai bogata sursa de acid lipoic) si persoanelor peste 55 de ani (corpul produce mai putin acid lipoic pe masura ce imbatraneste).
Seminte de struguri (Vitis vinifera)
Extractul din seminte de struguri este un antioxidant important datorita continutului sau de OPC, care inseamna „complexe oligomerice procianidolici”. Extractul folosit aici are o bogatie de proantocianidina de 95%. OPC-urile apartin grupului de flavonoide si sunt excelenti antioxidanti, de 20 de ori mai puternici decat vitamina C sau de 50 de ori mai puternici decat vitamina E. Antioxidantii actioneaza blocand radicalii liberi, care sunt foarte nocivi. Radicalii liberi au atomi de oxigen cu un electron lipsa pe care alte substante il umplu renuntand la ele si devenind un alt radical liber, si asa mai departe, lantul continua, daunand celulelor, tesuturilor si alterand metabolismul.
OPC-urile sunt capabile sa actioneze in organism renuntand la electroni, fara a deveni ele insele elemente periculoase, deoarece nu isi modifica valenta si pot renunta la destui electroni, facandu-le foarte eficiente. Acesti electroni sunt cei care neutralizeaza radicalii liberi, produsi in organism in exces in anumite conditii de stres oxidativ, poluare, sport excesiv si alte circumstante.
In cadrul grupului de flavonoide care contin antioxidanti in semintele de struguri, exista si antioxidanti precum resveratrolul sau quercetina, ambii considerati buni antioxidanti.
OPC-urilor li se atribuie proprietati foarte variate, in afara de cele mentionate. Ele intaresc peretii vaselor, previn bolile de inima, au actiune antibacteriana, antiinflamatoare si antioxidanta, previn imbatranirea, diabetul, durerile musculare la picioare, fibromialgia, parestezii la brate si picioare de tip circulator, psoriazis, eczeme, prevenirea degenerescenţei maculare si a cataractei, serveste la imbunatatirea vederii, este antialergic, antiulcer, previne imbatranirea pielii, protejeaza plamanii si incetineste procesul de scleroza multipla.
Quercetina (Sophora japonica)
Aceasta quercetina este extrasa din floarea Sophora japonica. Aceasta planta este folosita in China, Japonia si Coreea, in toate tipurile de sangerari, epistaxis, hematemeza, hemoptizie, tuse hemoptoica, gastroenterita cronica, hemoroizi, dizenterie, hematochezie, sangerari gastrice, sangerari intestinale. Poate fi util si in diaree, greata, varsaturi, obstructie intestinala, colita ulcerativa, diverticulita, abces intestinal, leucoree si menoragie.
Este cel mai abundent flavonoid si cel mai frecvent in dieta umana, remarcat prin activitatea sa antioxidanta ridicata. Reduce procesele inflamatorii si alergiile deoarece inhiba enzimele care produc citokine inflamatorii precum ciclooxigenaza sau lipoxigenaza. Inhiba eliberarea histaminei de catre mastocite si bazofile, contribuind astfel la actiunea antiinflamatoare, de exemplu, in alergii.
Alergiile, in special cele alimentare, au foarte mult de-a face cu eczema.
Aplicatiile sale terapeutice sunt diverse, fiind deosebit de eficienta in tratamentul si prevenirea bolilor cerebrovasculare sau a obezitatii. Datorita activitatii sale antihistaminice, o face utila pentru prevenirea atacurilor alergice si astmatice. Poate ajuta la controlul raspandirii anumitor virusi. De asemenea, poate ajuta la dizenterie, guta si psoriazis. Poate ajuta la reducerea distrugerii tesuturilor in artrita reumatoida. Inhiba oxidarea colesterolului LDL. Reduce deteriorarea oxidativa a structurilor neuromusculare ale pielii. Este un inhibitor important al aldozo-reductazei, o enzima care catalizeaza conversia glucozei in sorbitol, mecanism al carui dezechilibru este important in dezvoltarea cataractei la diabetici.
Vitamina C
Vitamina C nu poate fi sintetizata de oameni.
Ascorbatul reactioneaza usor cu radicalii liberi, actionand ca un antioxidant si transformandu-se intr-un radical ascorbil, care se descompune rapid pentru a produce acid ascorbic si acid dihidroascorbic. Prin aceste reactii, vitamina C capteaza radicalii liberi potential toxici, cum ar fi radicalii superoxid sau hidroxil.
Proprietatile vitaminei C se bazeaza pe proprietatile sale de oxidare si reducere. Actioneaza ca un cofactor enzimatic in aproximativ 8 reactii enzimatice, implicate in hidroxilarea lizinei si prolinei, sinteza carnitinei, sinteza hormonala sau metabolismul tirozinei. Hidroxilarea prolinei pentru a forma hidroxiprolina a fost studiata pe larg si are de-a face cu formarea colagenului, tesutul de sustinere al oaselor, cartilajelor, pielii, ligamentelor si tendoanelor.
Este implicata in absorbtia fierului, reducand fierul feric in feros si permitand astfel absorbtia intestinala a acestuia. Esentiala pentru oxidarea tirozinei sau a fenilalaninei. Legata de sinteza serotoninei sau norepinefrinei, neurotransmitatori importanti.
Resveratrol (Polygonum cuspidatum)
Resveratrolul este un antioxidant puternic bogat in polifenoli prezenti in struguri, arahide, mure sau afine, precum si in vin sau must.
Dintre numeroasele actiuni care i se atribuie, unele mai dovedite decat altele, putem enumera urmatoarele: antiinflamator in artrita, agent antiagregant plachetar, fitoestrogen, preventiv al bolilor cardiovasculare si neuroprotector. Agent hipoglicemiant in diabetul de tip II. Actioneaza impotriva obezitatii si a bolii Alzheimer, este un inhibitor al oxidarii colesterolului LDL, ajuta in ficatul gras sau pancreatita, precum si in bolile de rinichi. Imbunatateste performanta atletica. Are actiune antifungica, este chelator de metale si protector impotriva radiatiilor nocive.
Glutation redus (GSH)
GSH sau L-glutation redus este o tripeptida liniara compusa din acid glutamic, glicina si L-cisteina. Este un antioxidant puternic. Pentru a combate speciile reactive de oxigen, sistemul glutation peroxidaza/glutation reductaza se gaseste in organism. Glutation reductaza este o enzima care catalizeaza reducerea peroxidului de glutation si a lipoperoxizilor, care sunt substante reactive cu oxigen. Prin urmare, aceasta enzima este legata de patofiziologia mai multor boli.
Aplicatiile sale sunt diverse. Este un protector hepatic, poate fi util atunci cand exista un consum excesiv de droguri sau alcool. Este detoxifiant, deoarece neutralizeaza toxinele si radicalii liberi si produsii secundari ai reactiilor metabolice si hormonale. Poate ajuta la distrugerea metalelor grele: plumb, mercur sau arsen. Impreuna cu seleniul, furnizat in aceasta formula, formeaza puternica enzima antioxidanta glutation peroxidaza. Se pare ca poate distruge moleculele daunatoare din pesticide, solventi nocivi si poluantii atmosferici in substante mai putin nocive, care pot fi eliminate din organism. Este un protector cardiovascular, prevenind oxidarea colesterolului LDL, un factor de risc pentru bolile de inima. Este imunostimulant si protejeaza ochii impotriva aparitiei cataractei.
Gluconat de zinc
Acest mineral se gaseste facand parte din multe enzime importante in metabolism. Aproximativ 100 de enzime depind de zinc pentru actiunea lor catalitica. De asemenea, are actiuni structurale, cum ar fi stabilizarea proteinelor si a membranelor celulare. Pierderea acestui mineral in membranele celulare creste deteriorarea oxidativa si afecteaza functia acestora. Are un rol critic in structura enzimei antioxidante superoxid dismutaza cupru-zinc. Alte actiuni ale zincului sunt de reglare, deoarece are loc in transcrierea unor gene, in eliberarea hormonala sau in transmiterea impulsului nervos. Unele semne ale deficientei de zinc pot fi: capacitatea de a vedea in intuneric (impreuna cu vitamina A), leuconichie sau pete albe pe unghii sau scaderea simtului gustului. Un exces de zinc poate duce la lipsa de cupru si poate duce la imunosupresie.
Actiunea pozitiva asupra membranelor celulare si transmisiei nervoase, precum si protectia impotriva radicalilor liberi prin superoxid dismutaza, justifica prezenta acestui mineral in formula.
Seleniu asimilat in drojdie
Seleniul este un antioxidant important si este furnizat sub forma de seleniu asimilat in drojdie, ceea ce il face mult mai biodisponibil, intrucat este sub forma organica. Este necesar sa se formeze asa-numitele selenoproteine, cum ar fi peroxidazele glutation, care reduc substantele cu oxigen reactiv, precum peroxizii de hidrogen si hidroperoxizii lipidici. Alte selenoproteine sunt: selenoproteina P, iodotironin deiodinazele, care activeaza sau dezactiveaza hormonii tiroidieni, tioredoxin reductaza, selenoproteina W (care este legata de metabolismul muscular), selenofosfat sintetaza (legata de sinteza selenoproteinelor).
Seleniul ca atare are si o actiune antioxidanta, care, impreuna cu vitamina E, ajuta la prevenirea degenerescentei precoce, procesele inflamatorii, degenerescenta oculara, articulara sau cardiaca.
PROVINOLS® (Extract uscat de vin rosu (Vitis vinifera))
Acest extract de vin rosu contine o concentratie mare de polifenoli, 95%. Actiunea sa a fost studiata in principal ca prevenire a bolilor cardiovasculare. Contine acizi fenolici si multe flavonoide diferite, cum ar fi flavonoli, taninuri, stilbene si resveratrol. Capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen (efect antioxidant sau ORAC) este de 12.000 mol TE/g.
Functioneaza bine mai ales in sindromul metabolic, care apare cu obezitate, hipertensiune arteriala, diabet si ateroscleroza. De asemenea, afecteaza oboseala fizica sau psihica, stresul si iritabilitatea. Imbunatateste agregarea trombocitelor. S-a observat ca produce o vasorelaxare a endoteliului ca urmare a unei sinteze mai mari de NO, pentru care actioneaza eficient in hipertensiune, relaxand vasele. Previne fibroza miocardica si reducerea ingrosarii peretelui aortic. Imbunatateste functiile vasculare. S-a observat ca scade stresul oxidativ in sistemele cardiovascular si renal. Ajuta la frumusetea pielii, previne imbatranirea si protejeaza impotriva radiatiilor UV.
Beta-caroten
Beta-carotenul se obtine prin fermentarea ciupercii Blakeslea trispora, o ciuperca nepatogena lipsita de orice toxicitate, care se foloseste la obtinerea beta-carotenului, care contine alti carotenoizi in cantitati mici, in special gama-caroten (3%).
Acestea ofera organismului proprietatile sale antioxidante binecunoscute. Cand este ingerat, betacarotenul natural este transformat in vitamina A in mucoasa intestinului subtire si aceasta este stocata in principal in ficat sub forma de esteri de retinol.
Poate reduce sansele de atac de cord, functioneaza ca un antioxidant solubil in grasimi si creste eficienta sistemului imunitar. In farmacopeea multor tari este folosit ca protector al radiatiilor ultraviolete luate pe cale orala.
Complex de bioflavonoide citrice (50% flavonoide totale)
Sunt flavonoide polifenolice si sunt in principal de tip flavonoid, flavonone sau flavonol, iar dintre acestia trebuie sa evidentiem quercetina, hesperidina, rutina, portocala si limonenul. Este important de evidentiat efectul protector al antioxidantilor asupra membranelor celulare, care sunt puternic protejate de procesul de peroxidare a lipidelor, care le distruge, si odata cu ei, celula. Radicalii liberi au si un efect imunosupresor, iar bioflavonoidele minimizeaza acest efect prin inhibarea actiunii ciclooxigenazei. Se crede ca bolile degenerative pot fi asociate cu o lipsa de antioxidanti.
Efectul antioxidant al flavonoidelor consta in actiunea lor de a capta radicalii liberi si proprietatea lor de a chela metalele, evitandu-se astfel efectele acestora asupra celulelor: inhibarea enzimatica, deteriorarea celulelor si actiunile mutagene. Productia continua de radicali liberi in timpul procesului metabolic genereaza dezvoltarea unor mecanisme, prin antioxidanti endogeni precum unele vitamine (A, E si C) si enzime metabolice, care limiteaza nivelele acestor elemente din organism pentru a preveni astfel deteriorarea tesuturilor celulare. Exista si surse exogene de antioxidanti, continute in multe alimente, precum citricele si bioflavonoidele.
Flavonoidele consumate de om il protejeaza de daunele provocate de oxidanti, precum razele UV, poluarea mediului (minerale toxice precum plumbul si mercurul) si unele substante chimice prezente in alimente (coloranti sau conservanti). De asemenea, au fost utilizati ca agenti de protectie impotriva efectelor daunatoare ale razelor X. Prin limitarea actiunii radicalilor liberi (care sunt oxidanti), flavonoidele imbunatatesc simptomele alergice si ale artritei, cresc activitatea vitaminei C, blocheaza progresia cataractei si degenerescenta maculara si atenueaza transpiratia in menopauza.
Dar, in plus, au proprietati cardiotonice (imbunatatesc circulatia si tonifica bataile inimii). In fragilitatea capilara, ele imbunatatesc rezistenta capilarelor si ajuta la prevenirea ruperii acestora, motiv pentru care sunt potrivite pentru prevenirea sangerarii. Proprietati antitrombotice: capacitatea acestor componente de a preveni formarea de trombi in vasele de sange permite o mai buna circulatie si prevenirea multor boli cardiovasculare. Scaderea colesterolului. Protectia ficatului. Protectia stomacului impotriva ulcerelor. Antiinflamatoare si analgezice. Antimicrobiene: s-a demonstrat ca izoflavonoidele, furanocumarinele si stilbenele au proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice.
Consumul comun de bioflavonoide si vitamina C ajuta la prevenirea avorturilor spontane. Compusii cu flavone inlocuiesc eficient terapia hormonala in cazurile de curgere menstruala dureroasa sau neregulata, care nu este cauzata de leziuni anatomice. Unii dintre acesti compusi au fost eficienti in prevenirea sangerarii si reglarea fluxului menstrual dupa introducerea dispozitivelor contraceptive intrauterine (DIU).
Ceai verde (Camellia sinensis)
Ceaiul verde, datorita bogatiei sale in acizi fenolici, are o putere antioxidanta foarte puternica.
Ceaiul verde contine L-teanina, care imbunatateste activitatea cognitiva, imbunatatind memoria, atentia, concentrarea si invatarea. Este un reducator de stres. Toate acestea se datoreaza continutului ridicat de antioxidanti, in principal de tip fenolic.
Poate ajuta in Alzheimer, artrita, scleroza multipla si alte boli degenerative, la imbunatatirea comunicarii intercelulare, la arderea mai buna a grasimilor si la reducerea colesterolului.
Efectul sau antioxidant la niveluri foarte diferite este incontestabil. Este un ajutor important pentru recuperarea sanatatii pierdute sau pentru prevenirea situatiilor de stres oxidativ, care provoaca leziuni celulare, cu consecinte imprevizibile.
Gluconat de mangan
Este un constituent al unor enzime si activator enzimatic in alte cazuri, facand parte din multe reactii metabolice. Este o componenta importanta a enzimei mangan superoxid dismutaza, principala enzima antioxidanta a mitocondriilor, responsabila de producerea de energie.
Este legat de procesul de glicogenizare sau de formare a glicogenului, depozitul de energie al organismului, deoarece face parte din enzima piruvat carboxilaza, implicata in acest proces.
Sinteza proteoglicanilor, necesari pentru dezvoltarea si vindecarea osoasa, trebuie sa fie formata de enzime glicoziltransferaze, unde manganul acţioneaza ca un cofactor.
Gluconat de cupru
Capacitatea cuprului de a accepta sau dona electroni explica rolul sau important in reactiile de oxidare-reducere si capacitatea sa de antioxidant impotriva radicalilor liberi, ceea ce face ca structurile nervoase ale creierului sa ramana sanatoase, printre altele. Face parte din multe enzime din reactiile catalitice. Enzima citocrom-C oxidaza este legata de cupru si este vitala pentru producerea de energie celulara. Lizil oxidaza (LOX) este o alta enzima necesara pentru a mentine tesutul conjunctiv puternic prin formarea de legaturi intre elastina si colagen. Are de-a face cu reactiile care duc la formarea globulelor rosii. Mai multe cuproenzime au legatura cu sinteza si metabolismul neurotransmitatorilor si formarea mielinei si, prin urmare, participa la buna functionare a creierului si a sistemului nervos. Este implicat in formarea melaninei in piele (tirozinaza). Are actiuni antioxidante importante deoarece face parte din enzima superoxid dismutaza si ceruloplasmina.
Piper negru (Piper nigrum)
Contributia piperului negru este de a imbunatati absorbtia celorlalte componente ale formulei. S-a demonstrat ca aceasta substanta creste absorbtia altor nutrienti, deci, biodisponibilitatea. Imbunatateste stimularea enzimelor pancreatice, favorizand digestia si absorbtia.
Ingrediente (per capsula)
L-cisteina 150 mg, extract uscat de acai (Euterpe oleracea C. Martius) 50 mg, acid alfa-lipoic 50 mg, extract uscat de struguri (Vitis vinifera L.) 50 mg quercetin (Sophora japonica L.) 50 mg, vitamina C (ascorbat de calciu) 48,5 mg, resveratrol (Polygonum cuspidatum Siebold et Zucc.) 40 mg, L-glutation redus (GSH) 40 mg, gluconat de zinc (14,35% zinc) 35mg, drojdie imbogatita cu seleniu 27,5 mg (ofera 27,5 μg seleniu), ExGrape® Total (extract de struguri (Vitis vinifera L.)) 25 mg, beta-caroten (>10% beta-caroten) 24 mg, complex de bioflavonoide de citrice (>50% flavonoide totale ca hesperidin) 22 mg, extract uscat de ceai verde (Camellia sinensis (L.) Kuntze) 20 mg, gluconat de mangan (11,42% mangan) 8,8 mg, gluconat de cupru (14,44% cupru) 3,6 mg, extract uscat de piper negru (Piper nigrum L.) 2 mg.
Nu contine gluten, amidon, organisme modificate genetic sau coloranti.
Potrivit pentru vegetarieni, diabetici si pacienti cu diete restrictive.
Mod de administrare
2 capsule pe zi, una dimineata ai una seara, inainte de masa sau conform instructiunilor unui specialist. Nu luati mai mult de doua capsule pe zi.
Prezentare
50 de capsule vegetale.
Atentionari
Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Nu trebuie consumat de copii cu varsta sub 12 ani.
A nu se administra in timpul sarcinii sau alaptarii.
Extractul de struguri contine dioxid de sulf si sulfiti.
A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Pastrati recipientul bine inchis. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de lumina soarelui si caldura.
Opinii
Pareri Holomega Antiox Plus 50 capsule
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.